Sunday, April 3, 2011

Makan-makan: Mee Bandung Muar

lama dah tak post entry pasal makan.. haa.. inilah masanya aku nak post entry baru pasal makanan.. mukadimah untuk entry ini.. menarik.. ok itu saja mukadimahnya.. sembang banyak tak guna.. ini dia yang kita sudah tunggu lama..


baru je petang tadi aku menjamu selera kat satu tempat ni.. sebelum ni penah je aku makan dekat tempai ni.. baru ni je nak kongsi bersama sama.. eheh..
bersama sama aku tadi.. mereka ni lah.. so'ot dengan bo'ot.. ajid dengan kate sebenarnya.. cun dan hensemkan mereka??
pergh!! inilah dia.. begini chek!! gua makan sampai habis wa cakap luu.. gaya cam gempak je kan?? tapi memang sedap.. sedap hingga jadi begini......
tak ada jilat jari dah.. pinggan sekali aku jilat.. hehe.. over pulak.. memang layan.. boleh datang banyak kali.. seperti yang disebutkan dekat atas tadi.. memang dah banyak kali singgah sini.. not bad try again and again.. ayat yang akan aku bagitau kat semua orang bila cakap pasal makan kat sini.. eheh..
ada lagi menu special yang dorang tak tunjuk.. kalau nak tahu kena belli tabung buluh sampai habis dulu baru dorang bagitau menu yang lain..
kedai ni jugak disponsor oleh pepsi.. yang dulu pepsi berupa begini ya?? sekarang pepsi sudah berupa lain sikit dari yang ini.. sila rujuk google..


sembang punya sembang tak bagitau pun lokasi dia dekat mana.. lokasi kedai makan ini berada di petaling jaya.. agak mudah untuk datang kesini.. dekat dengan jalan templar.. dekat jugak dengan hospital assunta.. ini bukan main main.. ini betul betul.. sesiapa berminat boleh rujuk google sendiri.. cari jalan sendiri.. wawawa..


ok terima kasih

No comments:

Post a Comment