Monday, April 12, 2010

360 Art Developement Studio

ini adalah hasil kerja aku yg bakal di pamerkan di satu galeri seni di desa park city.. galeri yg diberi nama 360 art developement studio.. seharian aku bersama dgn artis artis yg lain untuk menyiapkan 1 video khas sempena pameran itu nanti.. huhu.. teruja campur takut.. perasaan yg tak dapat dibendung.. anyway~ aku harap event ni berjalan dengan lancar.. harap ada la org berminat dgn karya aku yg tk seberapa ni.. amin~

antara artis yg join pameran seni ini adalah seperti~
mcD
azman
pak ngah
mrmaman
aku didampingi artis artis hebat.. teruja~

5 comments:

  1. Hebat! eh, pak ngah pun ade? Tu junior aku tu...power budak tu

    ReplyDelete
  2. hehe..
    power2~
    painting die terbaik~

    ReplyDelete
  3. kacak celah mane??
    ade yg comey skali la~
    org ngn mcd~
    wakakakkaka~

    ReplyDelete